Helt like gamle, bursdag på akkurat samme dag!

På søndag fikk Caspian besøk av kompisen sin fra barnehagen i følge med mamma og pappa. Disse to guttene er helt like gamle, de har nemlig bursdag på akkurat samme dag!

Hvor heldige vi er som får lov til på bli kjent med alle disse menneskene. Vi må innrømme at det krever både mot og krefter å stadig invitere helt fremmede hjem til oss på denne måten. Men etter hver gang blir vi så takknemlige for å ha valgt å gjøre det. Hvor mange flotte mennesker det finnes her rett rundt oss i vår hverdag. Og ekstra gøy er det hver gang vi har lyst til å treffes igjen etter å ha vært sammen for første gang.

Vi velger å takke Jesus for alle våre nye venner, og alle de vennene vi har fått lov til å kjenne i flere år her i Japan. Samme uke hadde Benjamin besøk av en kompis fra klassen sin i følge med bestemor, og en annen kompis fra Benjamin sin klasse ble med oss på tur i skogen sammen med mammaen sin:

I uka som var hadde også Alf Ivar en kompis fra klassen sin over på besøk. Nå er Alf Ivar og kompisene hans så store at de kommer på besøk helt alene uten følge av noen. Hvor fint det er at vi har kjent dem alle i flere år, slik at vi også kjenner foreldrene deres og har det kjekt sammen med dem hver gang vi får til å møtes.

Ja, ikke er vi bare takknemlige for at vi voksne får lov til å bli kjent med så mange flotte mennesker. Vi er også takknemlige for at alle våre tre gutter får lov til å erfare å ha helt selvstendige vennskap her i Japan. Vi velger å takke Jesus for dette.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s