Fellesskap

Det er flott å kunne delta i flere ulike fellesskap som familie. Den internasjonale skolen til Alf Ivar og Benjamin er et slik fellesskap hvor vi finner mye glede. Alf Ivar og Benjamin har flest kompiser som kommer fra Japan på den internasjonale skolen. Disse kompisene har vel funnet ut at våres gutter er de hvite utlendingene som ikke bare drar vekk igjen etter kort tid, og dermed knytter kontakt med dem. Det at vi bor i et helt vanlig japansk nabolag, gjør det nok også enklere å være i kontakt med oss. Og det at vi er en familie som snakker japansk, bidrar også inn i dette. Vi er veldig takknemlige for at barna våre har kompiser, og at vi får lov til å kjenne foreldrene til dem.

Lørdag 1. april var det Food Fair på den internasjonale skolen. Dette er opprinnelig en årlig festival, men siden covid-19 kom har den ikke vært gjennomført. Dette var dermed første gang vi fikk oppleve det hele, og vi koste oss veldig.

Vi kunne delta i flere konkurranser, kjøpe mat fra mange forskjellige land og elevene stod for underholdning på scenen. Alf Ivar var med i en dansegruppe, mens Benjamin sang en sang om å vise omsorg for andre sammen med hele klassen sin. Caspian koste seg også virkelig sammen med oss denne dagen.

Det kan ikke sies nok ganger at vi er veldig takknemlige for at alle tre guttene våres ser ut til å ha det godt i sine hverdager her i Japan. De får lov til å møte utfordringene og glede som et hvert barn får, og de får lov til å være omringet av ansvarlige voksne der de er. De av dere som leser bloggen og ber til Jesus, må bare gjerne være med oss å be om at det kunne få lov til å fortsette slik for alle våre tre gutter. Hvis ikke guttene har det godt, har ikke vi voksne det noe godt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s