En sjef – sjefen – flere sjefer – alle sjefene.

Det er ikke godt å si hvem som var mest sjefete på dagsturen til Kyoto, men flott var det å få vist frem Japan i full sakurablomstring.

Da misjonærkonferansen var over, hadde Olav Vestbøstad og Hans Arne Sanna en dag igjen før de dro videre. Mens misjonærkonferansen foregikk på Hiruzen, var sakuraen kommet i full blomst i Kobe og byene rundt. Det var virkelig et privilegium å få vist Olav og Hans Arne rundt i Kyoto i full blomstring. Og fint var det også å få oppleve det selv.

Det er godt å ha gode ledere over seg når man selv er leder for en liten gjeng under seg. Samtidig kan man kjenne seg sårbar ovenfor sine egne sjefer når man selv er ny i rollen som sjef. Det er godt at vi alle uavhengige av titler og arbeidsoppgaver i utgangspunktet bare er dyrebare mennesker elsket av Gud og kalt til å fortelle flere om Jesus. Vår skrøpelighet gjør Jesu nåde bare enda større.

Vi ønsker spesielt Olav Vestbøstad lykke til med kommende nye jobb og nye arbeidsoppgaver. Måtte Gud velsigne deg rikelig i møte med det hele. Og vi ønsker Guds velsignelse over Hans Arne Sanna, vi sees igjen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s