Misjonærkonferansen 2023

Fra 22.mars til 26.mars ble det holdt misjonærkonferanse på Hiruzen Bible Camp. Dette er alltid noe både vi voksne og barna våres ser frem til. Ekstra spennende var det for Ole Bjarne siden dette var hans første misjonærkonferanse som SR (Stedelig Representant, sjefen for misjonærene i Japan). Hva var det som ikke skulle bli så godt som han ønsket? Hva er det andre skulle bli misfornøyd med at han ikke får eller har gjort? Man blir ikke mindre menneske etter man har blitt sjefen!

I løpet av året har Japan sine landegrenser blitt åpnet igjen etter å ha vært stengt i flere år. Dette gjorde at vi endelig igjen fikk besøk fra Norge på misjonærkonferansen. Olav Verstbøstad og Hans Arne Sanna var besøket.

Barna var samlet under konferansen til både bibeltime, sang, bønn, leking, dansing og de fikk laget mange forskjellige ting i løpet av dagene. Selv om aldersforskjellen er stor mellom mange, er det likevel fint å komme sammen med andre barn som er i samme situasjon som seg selv. Et viktig fellesskap.

Vi opplever et Japan hvor myndighetene ikke lengre kommer med de strengere anbefalte restriksjonene knyttet til Covid19. Befolkningen i Japan er imidlertid fremdeles preget av denne veldig lange perioden med anbefalte restriksjoner. Men med dette som bakteppe fikk misjonærkonferansen på nytt bli preget av visjoner om oppstart av spennende misjonsarbeid. Den nye strategiplanen for NLM (Misjonssambandet, misjonsorganisasjonen vi arbeider for) sitt arbeid i Japan ble utformet i fellesskap. Vi fikk også fine møter med kirkepresidenten og et medlem i WJELC (West Japan Evangelia Lutheran Church, samarbeidskirka i Japan) sitt styre i løpet av misjonærkonferansen.

Selv om vi også i år ser tilbake på enda et år preget av Covid19 relaterte begrensninger, ser vi nå mot en fremtid hvor misjonsarbeidet kan se ut ti å normaliserer seg for stadig flere etterhvert. Hvor takknemlige vi er for hva Gud har hjulpet oss igjennom, og det er spennende å kjenne på at vi alle har forventninger til det som kommer.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s