Prosjektbesøk fra Tryggheim Strand og Gaming-linja fra Fjellhaug Bibelskole på tur.

Tenk at det på nytt jevnlig kan sige inn mange slike koselige og spennende besøk fra Norge. I skrivende stund har vi både prosjektbesøk fra Tryggheim Strand her og Gamining-linja fra Fjellhaug Bibelskole er her.

I dag ser vi frem til å samles og ha bønnemøte sammen med to ungdommer og to lærere fra Tryggheim Strand. De har allerede vært med oss på masse ulike ting som søndagsskole i Aotani kirka og gudstjeneste, jordskjelvmuseet, tur til Kyoto, overnattingsbesøk hjemme hos japanere m.m. Og mer står på programmet før de reiser tilbake til Norge. Prosjektbesøk vil si at to elever og to lærer fra en skole kommer hit en uke og samler informasjon og bilder om arbeid og liv i Japan. I Norge vil de vise bildene og snakke om det de har lært om arbeidet i Japan. Skolen vil så ha en pengeinnsamlingaksjon hvor pengene som samles inn går til arbeidet som drives her i Japan.

Gaming-linja fra Fjellhaug Bibelskole har årlig sin skoletur til Japan. Japan er et flott land å reise ti når interessen din er gaming. De har med seg dyktige lærere som har stor kjennskap til Japan, og ordner mye opp selv. Ole Bjarne fikk imidlertid hjulpet dem med å få billetter til Nintendo World i fornøyelsesparken USJ, og vi har allerede hatt en del av dem på gudstjenesten i Aotani kirke. Vi ser frem til at alle kommer til gudstjenesten i Aotani kirke førstkommende søndag. Det blir flott for de japanske ungdommene i Aotani kirka å se så mange flotte kristne gutter på tur.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s