Enkeltmennesket

Når man bor i en millionby så er det alltid folkemasser overalt. Det er spennende å arbeide for folkemasser. Skape eventer som så mange som mulig kan komme til, fritidsklubber som er åpne for absolutt alle. Likevel kommer vi ikke bort ifra hvor viktig det er å møtes en-til-en.

Viktigheten av det kommer kanskje på en særlig måte frem i et land der man alltid er sammen med folkemassene. I et land der selve identiteten din er satt av hvilken gruppe mennesker du tilhører. Du er alltid i flokk.

Å sette av tid til en kaféturer med bare en av gangen, blir ofte et sterkt møte. Et viktig møte. Et møte der man kan få sagt ting som egentlig man ikke skal si fordi man bor i Japan. Et rom der man får stille spørsmål om tabuene.

Vi vil alltid prioritere å møte menneskene rundt oss en-til-en fordi Jesus gjorde det samme mange ganger da han vandret her på jorda, og Jesus gjør også det den dag i dag rundt om i hele verden.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s