Sjefen på tur med Shinkansen

Tenk å få lov til å være sjef når alle konferansene i Japan har startet opp igjen på vanlig måte. 8.november dro Ole Bjarne avsted med Shinkansen på en innholdsrik konferanse på Japan Church Planting Institute i Shizuoka, nærme Tokyo. Veldig fint å møte mange ledere og misjonærer fra ulike organisasjoner her i Japan. Nyttig!

Og bare for å forsikre seg nok arbeid mens han var på tur. Skulle også Ole Bjarne samtidig ha et foredrag på WJELC (den japanske kirka vi samarbeider med) sitt arbeidermøte som var på Hiruzen via chatteprogrammet ZOOM. Ole Bjarne opplever seg velsignet med gode norske kollegaer som var med å bidro inn i foredraget via ZOOM.

Ole Bjarne ble spurt om å holde foredrag om misjonærenes arbeid, og om kvinner og menns arbeid i kirka. Hvor spennende det egentlig er å være misjonær sammen med en hel flokk kristne japanere som har sin helt egen kirke. Hvor viktig det er å prate sammen. Kulturforskjeller er der, organisatoriske forskjeller er der, ideer og idealer er forskjellige – men sammen er vi. For et Guds under!

Det blir spennende å se hvilke saker og ting som skal skje her i Japan mens Ole Bjarne er sjefen. Dere som ber må gjerne være med oss i bønn for Ole Bjarne sin jobb.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s