Der er vi igang igjen…

Endelig, endelig, endelig! Vi har for litt siden også hatt anledning til å ha forsiktige besøk, men fra nå – nå kan vi ha så mye besøk vi bare vil! For en fest vi hadde i stua etter søndagsmøte i kirka den 2.oktober!

Vi har det altså så kjekt når stua fylles opp av ungdommer. Det er både kjekt å bare få være sammen med hver og en av dem, og kjekt å stadig bli mer kjent med dem.

Det er kommet flere nye ungdommer fra nabolaget til kirka mens covid har surret rundt i landet, hvem skulle tro at det er mulig?! Så det var første gang hjemme hos oss for flere av dem vi hadde besøk av denne gang. Vi opplever det som virkelig fint å kunne invitere dem alle hjem til oss på denne måten.

Når vi er hjemme hos oss spiller vi brettspill og TV-spill. Vi tuller og prater. Vi tar massevis av selfier. Og barna våres er gode underholdere og skaper alltid mye glede og engasjement hos dem som kommer.

Ungdommer vi har hatt besøk av tidligere før Covid, har syntes det har vært helt greit å vise fjeset sitt på bildene vi legger ut på sosiale medier og blogg. Tenk at vi nå får lov til å bli kjent med mange nye ungdommer som ikke vil at sitt fjes skal bli assosiert med oss som er kristne. Vi opplever oss virkelig velsignet av å stadig bli mer kjent med dem alle. Kloke, flotte ungdommer! Vi heier på dem!

Ungdommene som til vanlig går i kirka, har spurt om de kan flytte den månedlige bibelstudiet hjem til oss. En gang i måneden samler ungdommene som vil fra kirka seg på et grupperom i kirka etter gudstjenesten, der studerer de bibelen sammen ved å lese i den og svare på spørsmål fra et bibelstudiehefte. Vi er så glade for at hjemmet vårt kan bli brukt på mange måter. Spennende å se om kanskje bibelstudie blir mer tilgjengelig for flere ungdommer ved at det er hjemme hos oss. Ungdommenes plan er iallfall at vi også skal ha det gøy med både snacks, brettspill og TV-spill etter bibelstudiet i hjemmet vårt. Det er virkelig flott å være på team med ungdommen!

Selv om vi nå etterhvert hver måned får ungdommene hjem til oss for å studere bibelen, vil vi samtidig når familien har overskudd – invitere til bare spill og moro andre søndager etter gudstjenesten. Vi synes ikke det ene utelukker det andre.

Hvis du leser bloggen og ber til Jesus, må du gjerne være med oss i bønn for ungdommene vi har rundt oss i nabolaget og som er innom kirka eller innom hjemmet vårt. De er viktige mennesker!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s