Ettåring

Endelig var Japan sine landegrenser så åpne at vi fikk til å få inn en ettåring sammen med oss igjen. Ettåring er stillingstittelen til en arbeider som kommer fra Norge for å arbeide sammen med oss i Japan i 1 år.

Japan har virkelig hatt lukkede landegrensen en lang periode nå. Landegrensene ble stengt da Covid kom, og de er enda ikke åpne for hvem som helst. Det vil si, nå ser det faktisk ut som de skal åpnes opp som vanlig hvert øyeblikk. Vi klarer ikke helt tro det før det faktisk skjer.

Det har naturlig nok vært en del utforringer med å være i et land med stengte landegrenser over så lang tid. Det er ikke bare våre egne venner eller familie som ikke har kunnet kommet på besøk til oss. Også ressurspersoner og lederne våre fra NLM (misjonsorganisasjonen vi arbeider for) i Norge har vært hindret fra å komme til oss og være her for oss i Japan. Det er godt vi lever i en tidsalder der vi kan til en viss grad bli fulgt opp via chatteprogrammer på internett, men det er noe å få være en lengre periode sammen med dem som til daglig er i Norge. Og også at de i Norge kan få være sammen med oss og se hvordan det egentlig går med hele arbeidet i Japan. Vi ser frem til den dagen dette er helt normalisert igjen!

Årets ettåring heter Sindre Aleksander Stokken. Vi merket fort at det kom mange velsignelser inn i misjonærfellesskapet ved hans komme, og vi ser at mange av de japanske ungdommene allerede har blitt veldig glad og engasjert i han. Sindre har mange varierte arbeidsoppgaver. Foruten å gå litt på språkskole, hjelper han til i Aobaen barnehage, hjelper til med norskundervisning til misjonærbarn, bidrar inn i flere aktiviteter for japanske ungdommer i kirka og mer.

Våre barn har blitt veldig glade i og stolte av Sindre som en en del av det store teamet vi er her i Japan.

Hvis du leser bloggen og ber, må du gjerne være med oss i bønn for Sindre. At han må trives og ha det godt her i Japan dette året. At Gud må bevare og beskytte han.

En kommentar om “Ettåring

  1. Så fantastisk at Sindre er kommet til dere i Japan, han er en av våre ungdommer fra Misjonssalen i Ålesund,- ta godt vare på han!! En flott ungdom som dere sikkert får velsignelse av. Lykke til Sindre!! Vi ber for dere og Gud velsigne arbeidet for både store og små!!

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s