Takk for tålmodigheten

Ja, nå spørs det om det er noen igjen som følger oss på denne bloggen som plutselig ble liggende helt brakk så alt for lenge. Vi har alle vært og er friske!

Ole Bjarnes overgang til å være Stedlig Representant (SR) samtidig med at Caspian enda ikke hadde startet i barnehage og at Tone jobbet i 100% stilling – gjorde at det ikke ble tid til skriverier på bloggen.

Det har vært et savn for oss å ikke kunne dele alt det fine vi har vært med på jevnlig. Men nå får vi skrive litt innlegg om både det som har vært og det som skjer her og nå fortløpende. Takk for tålmodigheten.

Vi som familie har også en egen konto på Instagram Vi opplever det har vært noe lettere å holde den oppdatert da den bare krever bilder og lite tekst. Hvis du selv er på Instagram, må du gjerne følge oss. Instagram-kontoen heter: ferdige_fotspor.

Ole Bjarne er nå i full sving som SR her i Japan. Det vil si at han er lederen av alle misjonærene i Japan fra NLM (den misjonsorganisasjonen vi arbeider for) og han er leder for misjonsarbeidet i godt samarbeid med NLM i Norge så vel som i godt samarbeid med kirka her i Japan. Spennende arbeid! Da det er flere møter med folk i Norge, er det mer enn en gang at kontordagen strekker seg til ut over midnatt på grunn av tidsforskjellen. Vi opplever at vi har hatt et veldig realistisk bilde av hva Ole Bjarne har begitt seg ut på som SR og hvilke konsekvenser det får for familielivet vårt. Vi kan konstantere at vi så langt trives med den nye tilværelsen og de nye arbeidsoppgavene. Vi velger å takke Jesus for det.

Alf Ivar, Benjamin og Caspian er og besøker pappa på den nyoppussede kontoret. Det er fremdeles så nyoppusset at ikke alle tingene er kommet i stand, men det hindrer ikke Ole Bjarne i arbeidet sitt.

Våre to eldste gutter er nå begge skolegutter, og det merkes på familien. Og minstemann er en livlig liten glad gutt som ser ut til å trives i den japanske barnehagen vi har funnet til han. Han velsigner oss også med masse tålmodighet når mamma og pappa er litt opptatt med å støtte storebrødrene når leksene må gjøres.

Gode hverdager er vitige for alle familier. Og det er spesielt godt for oss å kjenne på at selv om Ole Bjarne er blitt mye travlere og mer vekke, så går det ikke ut over den gode hverdagen vår. Vi vil veldig takke dem som har støttet oss i bønn, det merkes.

2 kommentarer om “Takk for tålmodigheten

  1. Hei! Så kjekt å følge dere fortsatt! Forstår godt at det blir lite tid til oppdatering med tre aktive barn og andre gjøremål! Ønsker dere Guds velsignelse over arbeidet i kirken og over hverdagen! Klem fra Marie Gamlem, Ålesund

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s