English Cafe

Stor glede for oss å kunne starte opp igjen med English Cafe. Både med den kafeen som er midt på dagen i kirka og den som er på kvelden i vårt eget hjem. English Cafe har blitt et fint sted for mange å komme. Det har blitt et sted der folk kan bli bedre kjent med oss uten å måtte bli venner med oss. Et sted der de kan lære litt engelsk så vel som lære noe om Jesus. Et utforskende sted der man ikke er forpliktet på noen måte. Et fristed.

Vi velger å takke Jesus for muligheten English Cafe gir oss og kirka. Takke for gode fellesskap på kafeene, og takke for den gode praten.

Det har vært en stund nå der vi ikke har fått anledning til å møtes. Årsaken har vært at det har vært unntakstilstand (State of Emergency) i området vi bor i. Men vi håper når vi nå starter opp igjen, at vi kan komme sammen igjen alle dem som var sammen før unntakstilstanden. Kafeene har vist seg å samle voksne som unge. Folk som allerede går i kirka kommer også på kafeen, men de fleste folkene som kommer på kafeen er folk fra nabolaget.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s