Heldigvis er ikke alle redde

Heldigvis er ikke alle redde for å møtes selv om det er State of Emergency. Det er Tone veldig glad for. Mange mødre med barn er hjemmeværende mødre her i Japan. Det gir uendelige muligheter til å treffes på dagtid mens barn er på skole og i barnehage. Noen av Tones venninner i nabolaget har hun hatt helt siden da hun kom til Japan, og stadig nye legges til. Tone er glad for den gode praten rundt tekoppen.

Denne uka skulle også Caspian få lov til å få besøk av en gutt fra nabolaget som er like gammel som han sammen med mammaen. Dessverre kom noe i veien så vi ikke fikk møtt likevel. Og slik skal det få lov til å være.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s