Seishin kirke

14.november var vi sammen med Seishin kirke på en av de mange gangene denne kirka klarer å samle sammen flere av barna og deres foreldre fra nabolaget.

Det har vært flott å fått lov til å være sammen med dette fellesskapet i Seishin kirke. Vi er virkelig imponert over noen veldig resurssterke nøkkelpersoner som står på og skaper mye for menneskene i kirka og for menneskene som bor i nabolaget rundt kirka.

Fellesskapet i Seishin kirke har virkelig et stort hjerte for barn. Flere kristne fellesskap her i Japan har overvekt av eldre mennesker. Dette kan vi også se at enkelte kristne fellesskap i Norge også har. Det har vært veldig spennende å få lov til å være den ene barnefamilien som jevnlig har kunnet komme til Seishin kirke og med det har vi kunnet blitt kjent med alle disse andre barnefamiliene fra nabolaget som er innom denne kirka til ulike tilstelninger.

Fra august er det ikke bare Ole Bjarne som begynner i SR-stillingen (Stedlig Representant), Tone blir også bare tilknyttet Aotani kirke fra august. Dette gjør at vi over sommeren ikke kommer til å dra slik jevnlig til Seishin kirke.

Vi kommer til å savne menneskene i Seishin kirke. Hvis du leser bloggen og ber til Jesus, må du gjerne være med å be om at Jesus må kalle på folk i Norge til å komme til Japan. Tenk om en ny barnefamilie kan komme og være 100% i Seishin kirke. En barnefamilie som gledelig vil bli venner med alle disse barnefamiliene som jevnlig kommer til dette fellesskapet. Tenk om Seishin kirke på nytt kan bli fylt opp av barnefamilier ikke bare når det er spesielle tilstelninger, men være full av barn hver eneste søndag. Barnefamilier er ikke kristne ved å bli venner med noen misjonærer eller ved å gå til kirka. Men barnefamiliene får vite mer om hvem Jesus er – og med det kan de helt selv velge hva de vil gjøre med den Jesus de blir kjent med. Dette er misjonen. Fortelle hva du tror på til andre.

Du som leser denne bloggen, hva tror du på? Hvis du ikke tror på Jesus, så tenker jeg du helt sikkert har noe annet du tror på, noe du har tillit til. Uansett hvem vi er, vil vi alltid forteller om det vi tror på og har tillit til videre til andre, fortelle det til vennene våre. Det er dem som lytter til oss som har kontrollen over hva de vil gjøre med det. Og godt er det!

Det kan virkelig aldri komme for mange misjonærer til Japan. Japan har mennesker over alt, og med det finnes det ingen grenser for hva man kan finne på som misjonær. Ja, Japan er virkelig mulighetenes land. Ressurssterkt folk som fremdeles ikke vet noe om Jesus. Vi opplever oss heldige som får lov til å være midt oppi noe som er så spennende. Bli med oss fortsatt i bønn eller med heiarop hvis du da ikke kommer hit til oss og blir med oss på den måten.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s