Venner

Det er flere ganger vi tenker over at vi ikke kjente et eneste menneske her i Japan da vi kom, og nå kjenner vi og er venner med så mange. Flere av dem har vi fått lov til å være venner med i 4 år nå.

Dere som leser bloggen vår ofte, har vel lagt merke til at det jevnlig kommet slike innlegg om alle de flotte menneskene vi har i livet vårt her i Japan. Her under kommer mange bilder av alle de vi har fått lov til å være sammen med den stunden ikke bloggen er blitt jevnlig oppdatert. Mange har vært på besøk hos oss, men også vi har fått lov til å være på besøk i andres hjem. Bak ethvert barn på bildene – er det en hel familie vi har fått lov til å bli kjent med og blitt venner med. Vi er velsignet. Det gjør oss godt at menneskene rundt oss vil være venner med oss, og vi håper vi er til hjelp og velsignelse tilbake.

Vi kan informere om at alle foreldrene til barna har sagt det er i orden at vi publiserer bildene på sosiale medier og på bloggen vår. Det er viktig for oss at vi ikke legger ut bilder uten samtykke.

Helt nederst kommer bilder av julebesøkene våres. Hvert år har vi flere på besøk der vi pynter pepperkaker sammen. Disse besøkene har vi alle stor glede av. I år rakk vi bare tre slike julebesøk før Caspian ble syk for oss. Det gleder oss imidlertid at flere i nabolaget har sagt til oss at de har savnet å komme til oss for å pynte pepperkaker og se på alle julekrybbene våres og høre om den derre «Jesus-jula». Det er godt det blir jul hvert eneste år. La oss håpe vi alle holder oss friske kommende jul.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s