English Cafe

Vi er godt i gang med å holde jevnlig English Cafe i Aotani kirke og i vårt eget hjem. Vi har en English Cafe i kirka midt på dagen og en i vårt eget hus på kvelden som er bare for ungdommer. Flere av vennene våre i nabolaget kommer jevnlig til Englsih Cafe, også flere av kirkas medlemmer deltar. Det kommer også flere til English Cafe som vi ikke kjenner fra før. Det har virkelig blitt et godt sted hvor vi hjelper hverandre til å snakke engelsk og hvor vi samtaler om tro og om Jesus. Vi opplever oss velsignet av det English Cafe har blitt. Og vi velger å takke Jesus for det.

Hvis du leser bloggen og ber til Jesus, kan du gjerne være med å be om at English Cafe må fortsette å være en plass for alle slags mennesker. At vi må fortsette å ha det godt sammen og fortsette med å bli trygge på hverandre og bli engasjert i hverandre. Vær også gjerne med å be om at det er en plass som tåler at enda flere kommer til.

Nå er det ny smittebølge av koronaviruset her i Japan også. Det gjør at vi ikke kan møtes til English Cafe nå lengre. Vi lurer veldig på om vi skal treffes på videochatteprogrammet ZOOM eller ikke treffes slik mens vi venter på å kunne møtes på nytt i kirka og i hjemmet vårt. Vi er redde for at det blir vanskelig for enkelte av deltakerne å komme tilbake hvis de ikke klarer å delta sammen med oss på ZOOM. Vi ønsker nemlig ikke å gjøre English Cafe utilgjengelig for noen. Vi får se hva vi finner ut etterhvert. Det er verken enkelt for oss eller for noen andre i denne verden når alt er så annerledes med dette koronaviruset.

Under kommer det fortløpende flere bilder fra English Cafe, både fra den vi har i huset vårt som er spesielt for ungdommer og den vi har i kirka midt på dagen. Vi har laget en gimmik pågå alltid ta en selfie av oss selv foran skiltet til English Cafe. Dette gjør det enkelt for oss å huske hvem som var der hvilken gang hvis det oppstår smitte av koronaviruset. Og det er veldig fint for alle å publisere slike bilder på sosiale medier for å vise hva man har deltatt på.

Tone vil overta som leder av English Cafe når Ole Bjarne går ut i pappapermisjon og videre over i SR-stillingen (Stedelig Representant, Lederen for misjonærene i Japan).

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s