Ole Bjarne har fått seg ny jobb

Vi kan fortelle at Ole Bjarne starter i ny jobb. SR-stillingen (Stedelig Representant, Lederen for misjonærene i Japan) ble utlyst, og dette fikk oss til å tenke, be og samtale med hverandre. Vi opplever det som fint å leve sammen med Jesus, det dukker alltid mye spennende opp i livet når man lever for Han. Det er ikke nødvendigvis slik at livet bare blir godt når man lever sammen med Jesus, men vi opplever at livet med Jesus hovedsakelig er til stor velsignelse for oss som familie. Ole Bjarne søkte på SR-stillingen, og har fått anledning til å starte som SR fra kommende august etter at Eivind Jåtun da har vært vår SR i 3 år.

At Ole Bjarne vil bli leder vil kreve noe annerledes fra oss som familie. Hvis du leser bloggen og ber til Jesus, må du gjerne være med å be om at Gud må være oss nådige ved å gi oss en fin overgang. Tone vil fortsette å arbeide med utadrettet misjonsarbeid med tilknytning til Aotani kirke, også dette arbeide vil Ole Bjarne delta i når tiden strekker til. Vær gjerne med oss å be for Ole Bjarnes overgang fra å være kollega uten en spesiell lederrolle, til å være leder samtidig som kollega. Misjonærfellesskapet er ikke større her i Japan enn at man fort kan komme til å trykke noen på tærne både som kollega så vel som leder. Mye av jobben til Ole Bjarne vil også innbefatte NLM (Norsk Luthers Misjonsamband) sitt samarbeid med WJELC (West Japan Evagelical Lutheran Church). Være gjerne også med å be om at Ole Bjarne må få lov til å oppleve den rollen god og spennende.

Dette avsnittet har stått i Utsyn, misjonsmagasinet NLM utgir:

2 kommentarer om “Ole Bjarne har fått seg ny jobb

  1. Hei! Så slott at Ole-Bjarte går inn i stillingen SR. Ønsker dere fortsatt gode dager sammen med jesus i Japan og lykke til i ny stilling.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s