Takknemlighet over å stadig bli kjent med nye mennesker

Takk, takk og takk! Tenk at vi enda får lov til å bli kjent med nye mennesker. Da vi kom til Japan kjente vi jo ikke et eneste menneske. Det er nesten litt rart å tenke over.

Vi opplever det som en stor velsignelse at vi for lov til å ha et hjem som mange gjerne vil besøke og att på til at alle har lyst til å besøke oss igjen og igjen. Vi velger å takke Gud for dette. På bildene er det en skolekompis til Alf Ivar som er på besøk sammen med mammaen sin. Flotte folk!

En kommentar om “Takknemlighet over å stadig bli kjent med nye mennesker

  1. Hei gode utsendinger!! Så flott å lese fra tjenesten i Japan! Kjekt å følge både store og små, og flott at hjem og Hiruzen er møtested for dere og naboer ( i hjemmet). Her i Misjonssalen, Ålesund hadde vi julemesse sist lørdag og det var god oppslutning og bra salg av varer. Vi ber om velsignelse over innsamlede midler og kanskje kunne vi være et vitne for noen av tilhørerene som kom. Vi ønsker dere ei fin adventstid i Japan og Guds velsignelse over tjenesten og heimen. Klem fra Marie Gamlem, Japanvenn.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s