Hiruzen

Fellesbildets fotograf: Marius Bergersen

Vi sammen med resten av verden har mer enn før forstått viktigheten av å komme sammen og å være sammen. Det har gjort noe med oss å ha fått dette frarøvet over så lang tid. Og ingen av oss vet vel om det skal bli frarøvet fra oss noen ganger til i fremtiden.

I anledning den internasjonale skolens høstferie som flere misjonærbarn går på, samlet vi oss på Hiruzen for fellesskap og påfyll for barn, ungdom og voksne. Vi var samlet misjonærer både fra FLM, FLOM, ILM og NLM. Det vil si at vi var både folk fra Norge, Island og Finnland samlet.

Dette storfellesskapet vokser stadig, og det opplever vi som positivt og godt. Vi opplever oss privilegerte å være på lag med alle sammen. Å få lov til å gi omsorg og kjenne på å få omsorg gjør godt.

Vi hadde søndagsskole for barna, bibeltime for de voksne og ungdomsgruppe slik at alle generasjoner skulle få lov til å få påfyll.

På søndagen hadde vi en stor familiegudstjeneste ledet av familien Nævdal. Barna var folkemengden, ungdommer var Jesus og fariseere, mens noen voksne kom og firte ned en lam man gjennom taket til Jesus. Historien som ble fortalt står i Bibelen, Matteus 9:1-8.

Vi liker denne bibelhistorien fordi den handler om så mye mer enn en lam mann som Jesus gjør frisk. Jesus starter hele møtet med denne lamme mannen med å tilgi det gale han har gjort. Man skulle ikke tro at en lam man kunne gjøre så mye galt, men Jesus så at mannen trengte det og kunne gi det til han. Det var protester av andre som ikke trodde at Jesus kunne tilgi andre på denne måten som gjorde at Jesus også gjorde mannen sin kropp frisk. Jesus ønsket virkelig å vise at han var kommet for å gi alle mennesker tilgivelse og en ny start.

Hver kveld etter de små barna hadde lagt seg til for å sove, hadde vi en samlingstund med kake, kaffe, lovsang og fellesskap.

Vi tror flere enn oss fikk batterier ladet i dette fellesskapet. Hvis du leser bloggen og ber til Jesus, må du gjerne være med å be for alle og enhver som er her i misjonprfellesskapet i Japan.

Fotograf: Marius Bergersen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s