Japansk ingen hindring!

Endelig fikk vi invitert en klassekompis av Benjamin hjem på besøk til oss. Det er ikke gitt at alle foreldrene som sender barna sine til den internasjonale skolen sin barnehage kan engelsk selv. Mange ønsker å gi barna sine det engelske språket som de selv ikke kan, og med det spanderer de å sende barna sine til en internasjonal skole. Vi er heldig som er en familie som også kan snakke japansk slik at vi kan invitere alle slag folk på besøk. Virkelig en koselig mor på besøk sammen med en gutt som er jevngammel med Benjamin og en lillebror. Kjekt å bli kjent med mennesker som bor i andre bydeler i Kobe. I denne byen finnes det virkelig bydeler med hus i alle prisklasser.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s