Piknik

Litt etter litt ser det ut som livet stadig normaliseres også her i Japan. Stadig flere har fått vaksinen, og vi håper alle på at det vil utgjøre en synlig forskjell etterhvert som livet normaliseres. I dag fikk vi endelig dra på piknik med disse flotte vennene våres fra nabolaget. Disse har vi fått lov til å ha som venner helt siden vi kom hit til Japan. En velsignelse, og vi håper vi er til velsignelse tilbake til dem. Det var iallfall virkelig godt å få møte dem slik igjen!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s