Caspian sin barnedåp

Fotograf: Marius Bergersen.

Søndag 3.oktober ble det anledning for oss å døpe Caspian i Aotani kirke. En flott dag ble det. Siden State of Emergency (unntakstilstanden) bare var avsluttet veldig kort tid før barnedåpen, opplevde vi at det ikke ble helt riktig å lage en stor dåpsfest etter barnedåpen. Det ble til at vi samlet de norske misjonærene hjemme hos oss etter gudstjenesten til en enkel markering.

To stolte storebrødre tørket Caspian sitt hodet under dåpen.

Tone inviterte flere av sine gode venninner fra nabolaget til å komme til kirka for å se en kristen barnedåp hvis de ville. Noen av dem kom med barna sine på søndagsskolen før gudstjenesten, og var i kirka så de fikk sett barnedåpen på slutten av gudstjenesten. Det var virkelig hyggelig og fint av dem. Ellers var det ganske mange som hadde kommet til kirkas gudstjeneste denne søndagen, og vi ble velsignet med mange gode ord og hilsninger fra mange i fellesskapet. Det var flott!

Kollegaen vår Marius Bergersen er veldig flink til å ta bilder, og har virkelig godt utstyr. Vi var så heldige at han kunne ta noen familie bilder av oss etter dåpen. Verdifulle bilder!

Gudstjenestene fra Aotani kirke gjøres fremdeles tilgjengelig på YouTube slik at folk kan få med seg gudstjenesten selv om de ikke kommer til kirken på grunn av koronaviruset. Gudstjenesten hvor Caspian blir døpt finner dere her:

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s