Norskt fellesskap på tvers

Bibelen snakker fellesskap opp, og det er vi veldig glade for. Vi synes selv å få mye godt av å være i fellesskap med andre.

Forskjellige fellesskap gir oss ulikt. Fellesskapet på tvers av kultur med japanerne i kirka gir oss noe unikt. Fellesskapet på tvers av generasjonene i NLM sitt misjonærfellesskap gir oss like mye noe unikt. Lørdag 13.mars fikk vi være i et fellesskap på tvers av bosted og organisasjon, men alle var nordmenn og alle var barnefamilier – dette gav oss også noe unikt.

Kjekt å treffe og bruke tid sammen med en av barnefamiliene som er knyttet opp til Frikirka og driver arbeidet sitt i Nagoya. Kjekt å være med å heie dem frem i det de står i og godt å kjenne på at de heier på oss. Fint å dele tanker om barnefødsler og barneoppdragelse med andre barnefamilier som står i det samme som oss selv. Vær gjerne med oss i bønn for Frikirka sitt arbeid i Nagoya.

En kommentar om “Norskt fellesskap på tvers

  1. Så kjekt å sjå! Eg lurer på kva dei tre unge fedrane diskuterer på bilete nr.3. Barneoppdragelse? Størrelsen på barnevogna?

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s