Bibel Club i stua vår, endelig er vi i gang!

Endelig er vi i gang med noe selvstendig arbeid som vi håper blir til velsignelse for våre naboer og kirka. I vår egen stue startet vi opp Bibel Club der vi studerer Bibelen og engelsk (fredag 12.mars). Foruten denne klubben i vårt eget hjem på kveldstid, vil vi også ha samme type klubb i lokalet til kirka på formiddagen og ettermiddagen.

Denne gang var det bare inviterte ungdommer fra kirka som kunne komme. Vi ønsket å vise dem hva Bibel Club er og håper de kunne gi oss en tilbakemelding på hvordan de opplevde Bibel Club sitt innhold og fellesskap.

Vi fikk fine tilbakemeldinger, og de sa dette var noe de kunne tenke seg å delta på sammen med vennene sine fra skolen. Ryktet om en fin Bibel Club hadde allerede nådd fellesskapet i kirka søndagen etterpå, og det ble uttrykt at flere kunne ønske seg å ha med seg vennene sine på en slik type klubb. Vi gleder oss til fortsettelsen. Vær gjerne med oss i bønn for dette og kommende arbeid.

En kommentar om “Bibel Club i stua vår, endelig er vi i gang!

  1. Hei! Så flott å høre at dere har startet opp igjen med BibelClub hjemme. Betyr mye for ungdommene å få komme inn i et kristent hjem, får kjenne på det gode, og samholdet og ikke minst å få lære engelsk gjennom Bibelen! Lykke til og takk for at vi får følge dere ! Lykke til både med familien og tjenesten i Japan! Hilsen Marie

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s