English For Kids

Engelskklubben for barn i Aotani kirke har på nytt startet opp etter en lang pause på grunn av koronapandemien. Denne klubben var før pandemien et flott samlingspunkt for flere barn i nabolaget. Til vanlig kommer det en del barn fra nabolaget til søndagsskolen i Aotani kirke, men denne engelskklubben samlet andre barn som ellers ikke kom på søndagsskolen.

Flere kan vegre seg litt og velger fremdeles å ikke delta på slike fritidsklubber da koronaviruset fremdeles er godt tilstede i befolkningen i området. Men være gjerne med å be sammen med oss om at denne klubben atter en gang kan få lov ti å samle mange flotte barn fra nabolaget som får lære engelsk og lærer om Jesus.

Engelsklæreren som driver denne klubben i kirka hadde fått med seg en av ungdommene fra kirka til å være assistent på klubben fra nå av. Flott å se hvordan japanere er så flinke til å gi videre kunnskap mellom generasjonene gjennom å gå sammen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s