Barnebursdag

Endelig var det tid for Alf Ivar å oppleve en ekte barnebursdag! Fredag 4.desember inviterte vi barna i klassen hans hjem på bursdagselskap. For en fest! Vi valgte å invitere slik hjem på en fredag fordi da hadde allerede disse barna vært sammen mange timer tidligere samme dag, og vi utvidet dermed ikke smitterisikoen mellom dem på noen måter.

Alf Ivar er en gutt full av omsorg og han er skikkelig morsom. Så det var ikke rart for oss at det var mange fra klassen hans som ville komme i barnebursdagsselskapet hans.

Det at vi som familie kan snakke japansk, har gitt oss raskt gode relasjoner til de japanske familiene som har sine barn på den internasjonale skolen. Det at vi også kan engelsk gjør det enkelt for oss å knytte god kontakt til de barna på skolen som også kommer fra alle de andre landene i verden. Det har vært spesielt interessant å knytte kontakt med de japanske familiene som har barna sine på internasjonal skole. Det er travle japanske familier der ofte både mor og far har imponerende karrierer. Disse familiene finner vi ikke på lekeplassen i nabolaget vårt, fordi de har ikke tid å være der. Vi finner dem heller ikke i kirka. Vi må planlegge i god tid i forveien skal vi få dem på besøk hjem til oss. Det har vært til velsignelse å få lov til å bli kjent med også denne delen av befolkningen i byen vår. Og vi håper vi også kan få lov til å bety noe for dem.

En kommentar om “Barnebursdag

  1. Hei! Så kjekt med bursdagsselskap,- på den måten blir dere kjent med familiene og er en fin inngangsport til den enkelte! Gratulerer med vel overstått bursdag til Alf Ivar! Ønsker dere en fin 3. søndag i advent her fra Ålesund! Hilsen Marie Gamlem

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s