Søndagsskole ute i en lekeplass

Det er ikke enkelt verken for kirkene eller for oss å vite hva som er mulig å gjøre uke for uke midt i en pandemi. Søndag 29.november, første søndag i advent, valgte Aotani kirke å lage en event for barn ved å flytte søndagsskolen til ettermiddagen og ut i en lekeplass i nærområdet. Det var kjekt å være med på dette, og å bidra til eventen i kulissene.

Først samlet vi oss for å høre om Jesusbarnet som kom til oss som frelseren. Vi sang også barnesanger sammen der i lekeparken. Deretter var det leketid.

Flere artige leker og konkurranser ble gjennomført. Alle så ut til å more seg masse. Ungdommene i Aotani kirke både ledet samlingen hvor vi sang og hørte om Jesus, og de ledet leken. Fint å se hvor flinke ungdommene er, og hvor glade de er i barna i nabolaget. Ungdommer er kule for barn, og de tillegger en ekstraverdi til det hele som vi nesten ikke tror de forstår helt selv. Veldig flott for oss å være vitne til en slik vellykket event for barn ledet av ungdommer der Jesus er i sentrum. Velsignelse.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s