Og den syvende dagen hvilte han.

Søndagen får mer og mer innhold for oss relatert til at vi er misjonærer, og det er fint å erfare. Vi får anledning til å bruke våre nådegaver og å være i fellesskap med de andre. Vi opplever oss velsignet.

Denne søndagen var det Ole Bjarne som talte på ungdomsgudstjenesten i Aotani kirke – mens Tone, Alf Ivar og Benjamin var på søndagsskolen for barn.

Deretter var det gudstjenestetid, og vi kan fortelle dere at det er bra mye gøy man kan finne på i benkeradene under en gudstjeneste for voksne:

Avslutningsvis i gudstjenesten ble det markert at 前川先生 (presten) har bursdag. Han blir 60 år. Vi sammen med mange andre i forsamlingen hadde på forhånd fått utlevert små lapper hvor vi kunne skrive våre personlige hilsener. Disse lappene ble limt inn i et stort og flott bursdagskort. Da tenåringssønnen til presten som inn med blomster til han, ble han helt ordløs. Det er sannelig godt å kunne gjøre stas på hverandre i et fellesskap.

Etter en 10 minutters pause etter gudstjenesten, ble medlemsmøte for Aotani kirke gjennomført. Flotte, spennende og utfordrende problemstillinger blir løftet frem som omhandler både koronaviruset, økonomi, lokaler og menighetsliv. Vi heier på dem!

Vi er takknemlige for at barna våre ser ut til å ha det helt fint sammen med oss i våre mange gjøremål i kirka på en søndag. De bruker naturligvis mange av kreftene sine i løpet av dagen, og tidvis kreves det tålmodighet som vi nesten ikke kan tro fantes i disse to energirike guttene våre. Dette er virkelig noe vi velger å takke Jesus for. Det kan være tøft å finne sin plass som misjonærbarn i fellesskapet når mammaen og pappaen din er opptatt med så mye annet og mange andre. Innsatsen som Alf Ivar og Benjamin legger ned hver søndag for oss og for andre roser vi dem for. Godviljen Alf Ivar og Benjamin stadig kommer med er en gave vi som foreldre har stor respekt for. Og det av vi stadig nå veksler mellom å gå til to kirker bærer også guttene godt. Å være misjonærer er sannelig et familieprosjekt der vi er avhengig av å ha alle frivillig med på laget. Vi er spent på fortsettelsen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s