Dåp i Seishin kirke

Nåde – en Guds gave – nok til alle! Dåpen vitner om det synes vi. I dag fikk vi være på gudstjeneste i Seishin kirke hvor en voksen mann ble døpt. For en fest!

Veien frem til å velge Jesus kan være lang for mange mennesker rundt omkring i hele verden, og det er verken farlig eller galt. Det synes som at for veldig mange japanere er denne veien lang. Det kan med andre ord mange ganger gå flere år fra de først får høre om Jesus frem til de velger å følge Jesus. Det er nok mange misjonærer i Japan som har spurt seg selv hvorfor det er slik. Det kan være spennende å granske – og man kan på en måte enkelt tenke seg mange logiske og naturlige forklaringer på fenomenet. Det som fascinerer Tone og Ole Bjarne med stor takknemlighet er å være vitne til vår Gud som har lært de allerede kristne japanerne langmodig (tålmodige) kjærligheten til sine medmennesker. Gud vet å utruste sitt folk! Også er og forblir det spennende å se hvilke fremtidsplaner Gud har for Japan. Vi våger å be om vekkelse i Japan, for vi har kjent på hvilken rikdom vi har i Jesus – og håper mange mennesker i Japan kan få kjenne seg like rike som oss i Jesus.

Mannen som ble døpt i Seishin hadde første gang hørt noe om Jesus da han gikk på vidergående skole. Han gikk til og med i en krike på det tidspunktet. Likevel var det altså i dag, som en voksen mann at han valgte Jesus på en tydelig måte ved å ha gjennomgått dåpsundervisning og bli døpt. Fint å delta i dåpsgudstjenestens hans, og vi vil heie på han videre i bønn.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s