Det er så mange vi har fått lov til å bli kjent med!

Foruten ungdommer som vi har blitt kjent med gjennom ungdommene som allerede går i kirka, har vi fått lov til å bli kjent med så mange forskjellige barn og deres familier. Det er kjekt! Disse barna har vi ikke blitt kjent med gjennom kirka fordi de ikke alltid går i kirka, men det er barn vi har blitt kjent med gjennom barnehage, skole og lekeplassen. Vi har både blitt kjent med barn som er på alder med Benjamin og barn som er på alder med Alf Ivar. Vi er så takknemlige for hver og en av dem vi er blitt kjent med, og vi har stor glede av å være sammen med dem. Både Alf Ivar og Benjamin er stort sett et hode lengre enn sine japanske venner, men hva gjør vel det?! La dere altså ikke forvirre av høyden, her er det bilder av guttene våre sammen med sine jevnaldrende japanske venner. De av dere som leser bloggen og ber, må gjerne være med å be om at vi må få lov til å fortsatt ha det godt sammen med mange forskjellige mennesker her i Japan.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s