På tur til gode kollegaer i Matsue og Yonago

Så kjekt å dra på tur til Inger Valbø i Matsue, og til David og Caroline Thorsen i Yonago. Godt å kjenne på et godt fellesskap sammen og å kjenne på omsorg iblant oss.

Inger disket opp med gode måltid og flotte opplevelser for oss. Det hele gjorde virkelig godt for oss som barnefamilie. Alf Ivar og Benjamin var helt sikker på at ferien vår hadde blitt «verdens beste i hele verden».

Rett over gata fra Ingers leilighet var det en romslig park. Et perfekt sted hvor man kunne få løpt ifra seg litt energi og få seg litt frisk luft. Og hvis noen lurte, jada – det fantes sikader å fange i denne parken også!

Sammen med Inger fikk vi dradd til en fuglepark i nærheten. Det er fascinerende å oppdage hvor ufattelig mange forskjellige fugler det finnes her i verden. I denne fugleparken kunne vi se på ulike fugler som kom fra mange forskjellige steder i verden. Noen fugler var virkelig praktfulle, mens andre rett og slett så litt morsomme ut. Noen fugler så skumle og sinte ut, mens andre var søte. Vi tror at Gud har skapt hele verden og alt som er her. Dette gjør at Gud blir veldig stor og flott når man går i en slik park og ser på alt det flotte han har skapt. Parken var slik at vi gikk fra den ene store bygningen til den andre, og med det var vi flere ganger sammen med fuglene. Fuglene var ikke alltid inni bur, det var spennende og flott.

Og det var mange nydelige blomster i fugleparken.

Inger tok oss også med på en artig og flott båttur på kanalen rundt slottet i Matsue. Det går mange bruer over kanalen, og under enkelte av bruene var det så lavt at vi måtte legge oss ned i båten for å komme under. Taket på båten ble da også senket ned over oss. Andre bruer hadde veldig flott akustikk, og båtføreren sang for oss under ei slik bru. Alf Ivar og Benjamin synes båtturen var gøy.

Inger ble også med oss på besøk til David og Caroline som veldig nylig har flyttet til Yonago. Det var flott å besøke det fine huset de har funnet seg der, og god mat fikk vi også! Det blir spennende å følge med på dem og stå sammen med dem i bønn for arbeidet de vil gjøre i Yonago.

Vi alle sammen gikk til ei strand i nærheten hvor vi koste oss sammen. Ei flott og lang strand med reint og lunket sjøvann. Det var virkelig deilig å være der for liten og stor!

Det gjorde sannelig godt å komme seg vekk litt fra Kobe, og ekstra kjekt var det å komme til gode kollegaer. Dette var virkelig en god måte å ha ferie på! Hjertelig takk for husrom, hjerterom og god mat. Gud velsigne dere.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s