Den årlige barneleir på Hiruzen byttet ut med en-dags-leir i Aotani kirke

Den årlige barneleir på Hiruzen ble avlyst på grunn av koronaviruset. For barna i Aotani kirke ble det istedenfor arrangert en-dags-leir lokalt i kirka. Det var hele tiden forbehold om at en-dags-leiren også kunne bli avlyst, men det ble den ikke! Lørdag 1.august ble den avhold. En liten gjeng med hovedsakelig nabobarn i følge med en eller to foreldre var samlet. En herlig gjeng som ellers ikke kommer så ofte til kirken, men som vi nå har fått lov til å bli godt kjent med fordi vi jevnlig har møtt dem i ulike anledninger – om så bare stadig møtt på dem i lekeparken på vanlige hverdager. En-dags-leira varte i 2 timer, deretter skulle vi hjemme hver for oss for så møtes igjen på YouTube kl.19 og se en film som var blitt laget av ulike mennesker fra Aotani kirke til denne leira. Ellers ble vi alle invitert til å komme på søndagsskolen kl.09 dagen etter.

Mens vi var i kirka fikk vi høre om Elias og hans himmelfart på en ildvogn. Først ble fortellingen fortalt av presten i Aotani kirke. Han brukte flanellograf mens han fortalte:

Deretter ble ungene aldersinndelt og studerte det de just hadde lært om Elias sammen med en av Aotani kirkes søndagsskolelærer. Til slutt fikk alle barna i oppgave å tegne det hele.

Det var også satt av mye god tid til lek og konkurranser mens vi var i kirka og utenfor kirka. Det er flott å ha det gøy sammen i Guds hus.

Det er flott å være vitne til ei kirke her i Japan som stadig inviterer nabobarna til seg. De engasjerer seg og bryr seg om de menneskene de har rundt seg. Vi sammen med dem håper og ber om at barna med foreldre kan få øye på hvem Jesus er, og se hvilken fantastisk gave han har å gi dem alle.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s