Å leke seg gjennom solnedgangen

Nå har vi jammen opplevd 1000 nye påviste koronavirussmitta mennesker i Japan på en eneste dag. Og denne dagen ble etterfulgt med en ny dag med over 900 nye påviste smitta mennesker, og slik fortsetter det med veldig høye daglige smittetall. Det er mye uhyggelig lesning i avisene omkring koronaviruset og annet vondt i verden. Vi ber for dem som lider og har det vondt i verden, og vi ber for Japan og dets folk som nå virkelig fremdeles står midt oppi ei koronakrise.

Epidemien i Japan påvirker oss, men er ikke til et voldsomt hinder. Nå som smittetallene har økt kraftig, prøver vi å vise hensyn med måten vi velger å leve på. Plasser hvor det normalt er mange folk, drar vi kun til når det er dårligere vær og dermed langt mindre folk. Vi bruker munnbind daglig, og fører god håndhygiene. Venner møter vi stort sett utendørs da dette er ønsket av de fleste. I butikkene er det alltid noe som mangler. Det har vært mangel på toalettpapir, gjær, mel og annet. Fremdeles er det mangel på smør og ulike typer melk. Vi opplever ikke dette som problematisk. Får vi tilfeldigvis tak i ei smørpakke, lager vi oss en deilig pai til middag. Får vi ikke tak i smør en periode, ja så finnes det masse annet å lage hvor smør ikke brukes.

21.juli ble vi velsignet av å kunne leke oss gjennom en solnedgang i 30 varmegrader på ei nesten folketom strand med familien Bergersen. Det var sannelig en god ferieaktivitet for liten og stor. Det finnes flere ulike strender omkring Kobe. Denne gangen var vi på Maiko Beach hvor vi ser ut på hengebroen med verdens lengste spenn, nemlig Akashi Kaikyo Bridge.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s