På tur til gode norske og japanske kollegaer i Ako

Ingenting er som en lang dagstur til norske og japanske kollegaer i Ako. Dette fikk vi gjøre mandag 20.juli. Kari Opperud disker opp med både husrom, god mat og flotte opplevelser.

Det var kjekt å møte igjen Yun Soo Park som vi kjenner fra Aotani kirke. Han har vært hjemme hos oss flere ganger både på filmkvelder og han har spilt brettspill hos oss etter søndagsgudstjenester, nå har han startet opp som evangelist i menigheten i Ako. Vi heier på han!

Både Alf Ivar og Benjamin synes også det var veldig kjekt å treffe Yun Soo igjen.

Kari tok oss med til Sakoshi, en gammel bydel av Ako. Der spaserte vi en tur, og vi fikk kommet inn og sett i et av de eldre husene i området. Det er flott å se hvordan Kari har kontakt med ulike folk i sitt nærmiljø, de møter henne med et stort smil – og kommer med små gaver til oss som er med i hennes følge.

Vi dro også til Momoi museumet. Også her ble det godt synlig for oss hvordan Kari har fått lov til å komme i kontakt med folkene som driver stedene hun viser til oss og andre som er på besøk i Ako. Kobe er en større by, men det er også dette vi ønsker – at vi i Kobe kan være i kontakt og i relasjon med de menneskene vi møter på vår vei en gang, to ganger eller mange ganger.

Dette stedet ble spesielt artig for Ole Bjarne som den musikeren han er. I hagen var det nemlig utstilt utallige dekorative krukker laget i keramikk. Disse krukkene hellet vi vann oppi, og de var laget slik at lyden av vannet ble forskjellig i de ulike krukkene. Alf Ivar og Benjamin synes også det var artig å høre på lyden av vannet i de ulike krukkene.

Vi fikk også tid til å komme innom den store Kaihin Park, her har vi vært før – og guttene våre gledet seg til å leke med de mange flotte lekestativene i parken.

Kari serverte nydelig mat for liten og stor. Det gjør både godt og er veldig trivelig å kommet til ferdig oppdekket bord en hel dag for en travel barnefamilie. Tusen takk.

Kari skriver også blogg, og hun har også skrevet om vårt besøk hos henne. Kari sin blogg finner du på følgende lenke:

https://kariopperud.wordpress.com/2020/07/22/koselig-med-gjester-igjen/

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s