Introduksjonsdag for nyansatte

Tirsdeag 30.juni var vi med på introduksjonsdag for alle nyansatte i samarbeidskirka (WJELC) her i Japan. Her fikk vi masse nyttig og spennende informasjon.

30.juni er bryllupsdagen vår. Så vi fikk virkelig feiret vår 8 års bryllupsdag sammen med et flott fellesskap og med en riktig god lunsj.

Som dere ser av bildene, tas det fremdeles forhåndregler i forhold til at koronaviruset på ingen måte har dødd ut i Japan. Foreleser tok av seg masken da den satt bak pleksiglasset på talerstolen, maske var påbudt for alle og lunsjen ble spist med god avstand mellom alle deltakerne.

Vi erfarer stadig at ulike tilstelninger setter i gang ulike forebyggende tiltak selvom styresmaktene har gitt oss alle de samme rådene og anbefalingene for å hindre smittespredning av koronaviruset. Selvbestemmelsen står virkelig sterkt i den japanske kulturen. Koronapandemien har på en måte lært oss mye om hvordan denne selvbestemmelsen uttrykkes på ulike måter i ulike situasjoner av forskjellige folk. Vi synes Japan er et flott land!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s