Gulrøtter og poteter

Dette er hva man kan kalle en god opplevelse delt med gode venner! Mens vi var på besøk hos våre kollegaer Bergersen, inviterte naboen deres oss alle til sin lille åker som var 5 minutter unna med bil for å plukke gulrøtter og poteter der sammen. Dette brukte guttene våre å få gjort hvert år med bestefar i Tortenlia da i bodde i Norge. Det ble derfor spesielt for oss å få oppleve akkurat dette så kort tid etter vi på en måte har innsett at vi ikke kan dra til Norge denne sommeren.

Vi ble også invitert inn i verkstedet hans, der var det mye flott! Og med oss hjem fikk vi en fin fugl laget i tre hvor vingene blåser rundt med vinden. Guttenes oldefar Olaf (Tones morfar) var også en som tryllet frem masse flott i tre.

Etter en slik dag som dette, kjenner vi på at vi sannelig har en Gud som har omsorg for oss i alt. Hvorfor skulle denne naboen akkurat i dag invitere oss alle på denne måten til åkeren sin? Kunne han ikke like godt invitert bare Bergersen en annen dag? Nei, han gjorde rett og slett ikke det.

Det er flott å se og erfare hvordan også våre kollegaer har fått god kontakt med mange flotte mennesker rundt seg. Vi har mye å være takknemlige for her i Japan!

En kommentar om “Gulrøtter og poteter

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s