Bønnemøte med ungdommene

Det har vært lenge siden vi har møtt ungdommene som vi er blitt kjent med i Aotani kirke. Vi har imidlertid skrevet meldinger til hverandre og kommentert på hverandres Instagram . Men det gjorde virkelig godt å møte dem igjen, selv om det bare var over videochat. Vi fikk høre hvordan hverdagen var til hver enkelt av dem, og vi fikk be for hverandre. Dette er virkelig en tøff gjeng som står på! Vi har allerede avtalt å møte hverandre på nytt for å be sammen over videochat. Dette gleder vi oss til!

IMG_9086

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s