Den japanske statsministeren har uttalt seg på nytt…

Vi gjør oss klare til en måned til hvor vi lever mest mulig isolert. Den japanske statsministeren har i går uttalt seg, Japan vil opprettholde «State of Emergency» en måned til. Dette har gjort at Alf Ivar sin internasjonale skole vil holde stengt helt frem til sommerferien, og driver sin undervisning via internett. Benjamin sin japanske barnehage vil holde stengt en måned til i første omgang, og leverer undervisningsopplegg hjem til barna ukentlig. Språkskolen til oss voksne vil videreføre undervisningen via videochat en måned til. Vi er med godt mot, og vi opplever oss ikke redde. Vi har imidlertid nok å gjøre på mens vi holder oss hjemme.

Her kommer det noen bilder av Alf Ivar hvor han gjennomfører den daglig undervisning fra den internasjonale skolen. Han får lekser både i skriving, matematikk, musikk, kunst og kroppsøving.

IMG_8543IMG_8546IMG_8589

Her kommer det noen bilde av Benjamin som har fått sitt undervisningsopplegg i en konvolutt i postkassa fra sin barnehage. En slik konvolutt får han altså hver uke, og den inneholder mange aktiviteter som han blir bedt om å gjøre før uka er omme:

IMG_8435-2IMG_8441

Ellers finner vi nå på masse kjekt sammen i huset vårt her i Japan. Vi er takknemlige for at vi kan få lov til å kjenne på at vi har det godt sammen som familie, selv når vi er hver dag sammen hele dagen lang.

IMG_8976IMG_8855-2

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s