Et lite tilbakeblikk: Barnehageavslutning (20.mars)

I Norge begynner det nye skoleåret i august etter sommerferien. I Japan begynner det nye skoleåret i april etter en vårferie. Barnehage ansees som en del av barnas utdanning. Derfor sier man at barna uteksamineres og får utdelte vitnemål når de slutter i barnehagen. Dette bruker å være en  høytidelig seremoni, men grunnet koronaviruset ble det utført en kortere seremoni hvor ikke alle fikk lov til å delta. Deler av seremonien ble også holdt utendørs i frisk luft. Det var bare Alf Ivar og Tone som deltok, Benjamin og Ole Bjarne var hjemme. Og med denne seremonien avslutter Alf Ivar i den japanske barnehagen og skal begynne i en internasjonal barnehage etter vårferien før han skal inn i førskoleklassen i august (som tilsvarer den norske førsteklassen). Benjamin ser frem til å fortsette i denne japanske barnehagen etter vårferien. De av dere som leser bloggen og ber til Jesus, må gjerne være med å be om at begge guttene våre må få en god og trygg hverdag fremover der de er.

IMG_6444IMG_6405IMG_6432IMG_6450IMG_6449

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s