Vårferie

For familien Tråsdahl har vårferien herved begynt, og det til og med for en liten stund siden. Vårferien markerer skille mellom to skoleår i Japan, og er for mange barnefamilier en viktig og spennende ferie. Vi håper og tror den vil kunne bli fylt opp av mange gode dager sammen her vi er. Barnehagens avslutningsfest er om en drøy ukes tid, utover det skal vi se om vi får til å pusse opp litt i misjonærleiligheten vi bor i som er NLM (Norsk Luthersk Misjonssamband) sin. Det er med andre ord alltid nok å gjøre på.

Etter vårferien skal Alf Ivar starte i Kindergarden på den internasjonale skolen hvor han så vil starte i førskolegruppen i august (tilsvarende norsk førsteklasse). Alf Ivar skal altså med andre ord igang med å lære sitt tredje språk i en alder av 5 år. Vi er imponert over hans gode humør til tross for å stadig måtte bryne seg på en språkbarriere. Nå snakker imidlertid både Alf Ivar og Benjamin mye japansk. Flere ganger sier de både ord, uttrykk og gramatikkformer som vi voksne ikke har studert enda. Benjamin vil fortsette i en japansk barnehage et år til. Be gjerne for guttene våre.

Her kommer det noe hverdagsbilder:

IMG_3739IMG_3722-2IMG_3428IMG_3775IMG_3777-2IMG_3400

 

En kommentar om “Vårferie

  1. Hei! Kjekt å følge dere i Japan! Flotte gutter! Lykke til og Guds velsignelse i arbeidet. Her er det spennende tider med økte restriksjoner for samlinger i Ålesund kommune. Blir spennende om vi fortsatt kan samles til søndagsmøte grunnet engstelse for spredning av Corona-virus. Vi har en flott forsamling med mange unge familier, masse barn og et flott barnearbeid! Velsignelse! Med vennlig hilsen Marie Gamlem

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s