Dåp

Det er litt av et vitnesbyrd hver gang noen døper seg. Det å velge å tro på Jesus er en ting, men Guds handling i dåpen er virkelig en gave som et lite barn så vel som en ungdom eller gammel kan mottar uten å gjøre noe som helst selv. Dette er noe av det som er viktigst for oss. Vi må stadig minne oss selv på at å være kristen ene og alene bygger på hva Gud har gjort for oss den gang, og gjør for oss hver dag. Vår kristen identitet bygger ikke på hva vi gjør som misjonærer, den bygger på at Jesus er vår frelser og verdens frelser.

Søndag (8.mars) ble Jenny fra BIG-teamet døpt i Aotani kirke.

IMG_3854

BIG-teamet er et team fra Bibelskolen i Grimstad, og det består av 4 ungdommer.  Dette BIG-teamet har vært her i Japan i noen måneder, og har enda ca. en måned igjen før de skal dra tilbake til bibelskolen sin. Det har vært berikende å ha en slik ungdomsgjeng sammen med oss.

Gratulerer med dåp, Jenny. Det var virkelig flott å være med på en gudstjeneste med dåp midt i koronavirus-kaoset som er i hele verden. Guds løfter står fast til alle tider.

Jenny holdt et flott vitnesbyrd før hun ble døpt. Etter gudstjenesten ventet en overraskelse til Jenny nede i foreningssalen, nemlig en liten kake.

IMG_3851IMG_3860IMG_3862

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s