Seshin kirke

Søndag 16. februar gikk vi til Seshin kirke, denne er også en av samarbeidskirkene til NLM (Norsk Luthersk Misjonssamband). I forhold til Aotani kirke som vi er plassert i mens vi er språkstudenter, er Seshin en liten forsamling. Men i dette lille fellesskapet møtte vi en ungdom som just hadde blitt kristen, og som planlegger å døpe seg rundt påske. Denne ungdommen hadde for kort tid siden studert engelsk i USA, hvor han hadde møtt andre kristne og deretter møtt Jesus gjennom dem. Det er ikke første gang vi hører vitnesbyrd fra en japaner om at det var i et utland de møtte Jesus og ble kristne.

Igjen bir det så synlig for oss at kristne er en minoritetsgruppe her i Japan.  Denne ungdommen kjente ikke til andre kristne ved universitetet sitt her i Japan, han er den eneste ungdommen som går fast på søndagsmøtet i Seshin kirke og ingen i familien hans er kristne. Til tross for omstendighetene kjenner ungdommen på at Jesus er like sann og virkelig når han bor her i Japan, som da han bodde i USA. Ja, sannelig Jesus er sann og virkelig uansett hvor man er! Det er stort å fått lov til å bli kjent med denne ungdommen, og godt å kunne stå sammen med han i bønn. Vi gleder oss til å invitere han på Movie-Night i hjemmet vårt sammen med de ungdommene vi er blitt kjent med gjennom Aotani kirke. De av dere som ber, må gjerne være med å be for denne ungdommen. Vi planlegger og ser frem til å kunne delta på dåpen hans rundt påske!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s