Filmkveld er artig!

Atter en gang (fredag 4.oktober) fikk vi anledning til å invitere ungdommer hjem til oss på filmkveld. Denne gangen så vi den første filmen  av de mange Narnia-filmene, «Løven og heksa».

Vi har begge to en veldig glede i å bruke tid sammen med ungdommer. Vi opplever det som så fint å bli kjent med så mange ulike ungdommer. Det er ungdommene som går i Aotani kirke som vi direkte inviterer på disse kinokveldene, også sier vi til dem at det er lov til å ta med seg skolevenner eller andre venner som går i andre kirker på disse kinokveldene hjemme hos oss. Denne gangen var halvparten av dem vi fikk besøk av skolevenner av ungdommer som går i kirka. Noen flotte ungdommer alle sammen!

IMG_2684Etter filmen spurte ungdommene hvordan vi ble misjonærer i Japan. Det korte svaret på det er Jesus. Vi gav et lengre svar på filmkvelden. For oss har det vært sterkt å oppleve Gud som levende, nådig, omsorgsfull, tålmodig og tydelig igjennom hele prosessen som var frem mot det at vi nå er misjonærer i Japan. En prosess som blant annet inneholdt å miste jenta vår, og å få våre to herlige gutter. Å være kristen er sannelig ikke det samme som å unnslippe det vonde i verden, men det handler om å få lov til å ha Jesus med seg gjennom det livet her på jorda byr på.

Movienight は楽しかったです。もすぐあそぼう。Bilderesultat for smiley

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s