Urtehagen i Kobe

Det er ikke få ganger vi har tatt oss en tur til Nunobiki Herb Garden her i Kobe. Vi har kommet helt ut av tellingen på hvor mange ganger vi har vært der. Vi opplever det som fint å dra med taubanen opp til denne hagen som er i fjellet. Det er ikke alltid like lett å forstå hvorfor enkelte plasser på en lett måte har skapt mange gode opplevelser og minner. Vi tror denne plassen har gjordt det fordi vi aldri har dradd dit med bare oss selv. Dette er et av de stedene vi gledelig har vist frem til besøkende fra Norge. Vi har dradd hit med besteforeldre, med studenter og andre besøkende. Det er kanskje derfor det er blitt et slikt fint sted for oss. Det er et sted vi forbinder med alle slags flotte mennesker som vi har fått lov til å bruke tid sammen med. Og det er et sted vi ser frem til å dra til sammen med alle andre flotte besøkende som vi skal få lov til å bruke tid sammen med i fremtiden.

IMG_2230-2

IMG_2201IMG_2308

IMG_2265IMG_2233IMG_2293

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s