Badebesøk tre dager til endes

Godt vær, god temperatur (dvs. over 30 varmegrader) og gode naboer på besøk skaper gode dager for oss alle fire. Vi klarer alle fire å si en god del på japansk, men det er fremdeles ikke enkelt å snakke japansk for noen av oss. Så istedenfor å invitere alle naboene våre på en gang, har vi invitert en og en av dem over tre dager i strekk i første omgang. Dette opplevde vi som et god måte for liten og stor. Det er også noe unikt å snakke enkeltvis med alle de flotte menneskene vi er blitt kjent med her i nabolaget. Utover disse naboene, har vi flere som ønsker å komme på besøk til oss igjen – og det gleder oss stort! Vi har knyttet mest kontakt med naboer med barn på samme alder med Alf Ivar, eller naboer med eldre barn enn våres gutter. Det er naturlig at vår egen 4 og 1/2 åring (altså Alf Ivar) ønsker og savner god kontakt med andre jevngamle barn, så det er en velsignelse at vi har knyttet kontakt til disse naboene. Det er også like artig og interessant å dele noe av det vi tror på i gjerning og bittelitt i ord.  Og vi får lært så mye flott om japansk kultur og tro gjennom våre naboer.

We are so happy for our neighbors. It is a big joy to have them over! We always learn something new about Japan, the Japanese culture and the religions in Japan. Soon we hopefully have the opportunity to keep inviting all of our neighbors! We are blessed by knowing you all! 楽しかった!

IMG_8191IMG_8227-2IMG_8290-2

Etter bading ute i over 30 varmegrader, gjør det godt å komme inn i aircondition og leke litt.

Og tilslutt laget vi popkorn sammen og så en film, det var en kjempekoselig og fin aktivitet:

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s