Ungdomsleir på Hiruzen!

Ungdommer er flotte folk! Nært fellesskap, leker og Jesus er de nøkkelordene vi kan oppsummere denne årlige kristne ungdomsleiren med. Vi var så heldige at vi alle fire kunne dra på ungdomsleir, og vi storkoste oss alle fire på hver vår måte. Alf Ivar og Benjamin har mye energi og er glade i mennesker, så de gled godt inn i miljøet:

IMG_8554

IMG_8893IMG_8847IMG_8841

Noen fortalte at de fikk med seg ikke-kristne venner på leira akkurat fordi de fikk høre at Alf Ivar og Benjamin skulle være med på leira. De minste misjonærene er sannelig de største i Guds rike! Leiren var et godt sted å være uavhengig av hva du trodde på og hvor du kom fra, det var fint å være vitne til. Alle fikk lært noe nytt om Jesus gjennom organiserte samtaler rundt småbord, spørsmål som ledere i et panel svarte på, gjennom sang, i uformelle samtaler i fellesskapet og forkynnelse. Ole Bjarne var en del av forsangerteamet, og deltok både på piano og som forsanger.

IMG_8626IMG_8887IMG_8900IMG_8564

Programmet for leira hadde mye innhold, samtidig som det også var perioder uten fast program. Vi synes det var en flott leir ledergruppen har stelt i stand.

Grilling er alltid godt, gøy og sosialt:

IMG_8895IMG_8896IMG_8889IMG_8586IMG_8598IMG_8587

En planlagt tur til en bondegård for å plukke blåbær ble byttet ut til en iskremtur hvor det var hester på grunn av dårlig vær, det gikk jo helt fint:

IMG_8855IMG_8876IMG_8882IMG_8890IMG_8858-2IMG_8859-2IMG_8713

Det er alltid gøy å leke på mange forskjellige måter:

IMG_8573IMG_8727IMG_8705IMG_8621IMG_8835IMG_8737IMG_8756IMG_8844

Både Tone og Ole Bjarne kjenner på at det å være med ungdom og arbeide for ungdom ligger vårt hjerte nært. Å få delta på denne leiren gjorde dermed godt på mange måter. Felleskapet blir annerledes når man drar et sted og bor sammen døgnet rundt i noen dager, og vi synes det er så fint å bruke tid inn i et slikt fellesskap med ungdom. Noe er det lettere å snakke om når det er morgen enn midt på dagen, mens andre ting er det lettest å snakke om når det er kveld. Det å være litt trøtt sammen, det å vente på lunsjen sammen med romlende mager – det er noe unikt og godt i det hele. At vi som familie med hele oss fikk lov til å være der sammen, gjorde ekstra godt. Og vi fikk mye respons og spørsmål fra ungdommer omkring det å være kristen familie, å det å være gift og det å ha barn. Unikt å kunne dele liv og Jesus med hverandre på en slik måte. Vi kjenner på at vi er stolte over at den japanske samarbeidskirka (WJELC) har en slik flott leir hvert år for ungdommer. Vi håper og ber om at forskjellig ukentlig ungdomsarbeid må vokse frem i kirkene rundt om i landet. Ungdom er fremtiden!

IMG_8864IMG_8885IMG_8875IMG_8760IMG_8901

Benjamin ble 3 år i løpet av leira. Gratulerer så hjertelig med dagen kjære minste gutten vår. Det så ut til at han storkoste seg som bursdagsbarn på ungdomsleir, mange gode fang å sitte på. Han fikk også bursdagssang og pakke av ungdommene på leira som kom fra Aotani kirke. Hjertelig tusen takk! Aotani kirke er den kirka vi bruker å gå i hver søndag.

IMG_8763

We are proud of the Youth Camp that WJELC is holding each year. A place with a good fellowship, a lot of fun games and Jesus. It was a joy to attend the Youth Camp with our whole family, everyone of us had a good time. We will pray for the youth and the youth work within the WJELC. May it be big and bring glory to God.

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s