Fyrverkerifestival i Kobe

Sannelig har dagene blitt fylt med mye godt innhold for liten og stor. Blant annet ble det send opp fyrverkeri i en hel klokketime i Kobe (3.august). Vi fikk anledning til å kose oss sammen med alle de flotte menneskene i Aotani kirke før fyrverkeriet. Der grillet vi sammen og pratet sammen. Ingen av oss har tidligere sett et så stort, så spesielt og så langvarig fyrverkeri.

Fyrverkeriet ble sendt opp akkurat litt etter leggetiden til guttene. Vi tok likevel guttene med oss opp på taket til en av nabobygningene like ved her vi bor for å se på fyrverkeriet sammen. Alf Ivar hold seg våken gjennom hele fyrverkeriet, mens Benjamin sovnet etter kort tid. Vi tok en del film av det hele, men ikke så mange bilder. Bildene på dette innlegget er dermed bilder av filmene. Det er det som gjør at bildene har dårligere kvalitet enn vanligvis.

IMG_8134IMG_8305IMG_8317IMG_8307IMG_8316IMG_8319

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s