Varmt og vått – og den koselige naboen i garasjen

Vi unner alle å ha en koselig nabo i en garasje!

Litt nedi gata hvor vi bor er det en mann som ofte er i garasjen sin. Han har en pult der hvor han kan sitte, og garasjen er ellers fylt opp med mange andre spennende ting. Denne mannen, han er virkelig en koselig nabo. En som stopper opp i det han holder på med når Alf Ivar og Benjamin frimodig kommer en tur rett inn i garasjen hans mens de er på vei hjem  og roper 今日は (kånichiwa).  今日は betyr God dag! 

IMG_2788

Alf Ivar forteller alltid ivrig om ett eller annet med ord både på japansk og på norsk. Denne mannen hiver seg ivrig med i samtalen, han nøler ikke i det hele tatt. Det er vidunderlig å se på:

IMG_2786

Og denne mannen er like hyggelig og god med oss voksne.

Det blir nok mange regntunge bilder på bloggen og Instagram etterhvert. Nå kommer angivelig regntiden hvert øyeblikk, og det merkes på mange forskjellige måter. Tone merker for eksempel at å tørke klesvasken tar stadig lengre og lengre tid. Det er varmt og vått i lufta allerede, men mye varmere og våtere skal det bli.

IMG_2783

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s