Invitert på besøk til nabo

Tenk å få lov til å bli kjent med så mange flotte mennesker! Det er noe som er blitt skrevet mange ganger her på bloggen. Det er rett og slett ikke enkelt å forstå hvor heldige vi egentlig er som får lov til å ha så mange forskjellige mennesker i livet vårt.

Lørdag 16. juni var vi på besøk hos en herlig familie. I denne familien er faren barnelege på intensiven, og kommer opprinnelig fra Osaka. Denne lørdagen var det han som var kokken og lærte oss hvordan vi lager おこのみやき (okonomiyaki) på den måten som folk fra Osaka gjør det på.

Det var kjekt og smakte veldig godt!

IMG_2868

Alf Ivar og Benjamin blir stadig introdusert for nye japanske leker. Her er det en type av Shinkanse-togene som manøvreres rundt ved hjelp av en fjernkontroll:

IMG_2849

Nice food, nice house and nice family. A well spent Saturday! Thank you for the hospitality and friendship. Thank you for showing us how to make Japanese food. 楽しかったです。おこのみやきはとてもおいしいです。教えてくれてありがとうございます。

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s