To gode brødre

Det er så godt å se på hvordan våre to gutter stadig finner større og større glede med hverandre. Det å ha en bror som vet mye om deg og som bare liker å være med hele deg er styrkende. Begge er utadvendte og liker å være der det skjer noe. Ingenting er bedre enn å finne en stor meitemakk ute på plassen foran huset vårt. Alf Ivar viste den gledelig frem til dem som kom forbi til alles skrekk, og Benjamin stod stolt ved siden av med et stort smil.

IMG_7958IMG_7963IMG_7965

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s