Jevngamle nabounger er gull!

Alf Ivar er velsignet med å ha kommet inn i en liten gjeng med jevngamle barn i nabolaget. Det er sannelig tøft å være 4 år og flytte til et annet land slik at du mister språket totalt. Vi er så stolte av Alf Ivar! Det er spennende å vandre tålmodig med han i oppturene og nedturene som finnes i hverdagen til en 4-åring. Vi er imponert over hvordan han kjemper og takler situasjon for situasjon.

Her er vi avsted hos en nabo hvor vi lager bursdagskaker til mannen i huset som er på jobb. Å lage kake i Japan består mest i å kjøpe kakebunner og pynte dem. Veldig kjekt for unger! Og mammaen synes det er så kjekt å være med Alf Ivar. Mye kjekt å prate om sammen med de andre mødrene.

IMG_7860IMG_7852IMG_7856IMG_7877

Den ene moren er fiolinist. Hun hadde tilfeldigvis med seg dattera sin fiolin, og denne fikk Alf Ivar spille på. Det kom klare og rene toner ut av fiolinen mens Alf Ivar spilte på den. Vi ble alle rett og slett litt imponert der vi stod og så på. Dette er ikke første gang Alf Ivar sin musikalitet kommer til syne:

IMG_7888

Thank you for inviting us to make a cake. It was really fun!

En kommentar om “Jevngamle nabounger er gull!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s